Menu

9/3 KVELERTAK | DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 9 mars 2022 kl:17:30

KVELERTAK TILL SVERIGE FÖR TRE SPELNINGAR!


Norska metalgiganterna Kvelertak är verkligen inga främlingar för den svenska publiken. Efter att ha agerat support till Ghost på Hovet 2017 så var bandet med som support på Metallicas succéturné WorldWired Tour – som bland annat satte det nuvarande publikrekordet på Ericsson Globe 2018. Nu är bandet tillbaks för att göra tre helt egna konserter: Debaser Strand i Stockholm 2 april, KB i Malmö fredag 3 april och Pustervik i Göteborg lördag 4 april.


Det prisbelönta Stavanger-bandet är ledda av sångaren Ivar Nikolaisen (tidigare i bandet Silver and The Good, The Band and The Zugly) och snart kommer nytt material från de Nordiska storheterna. Den självbetitlade debuten var det som startade allt – med enorma låtar som ”Mjød” och "Blodtørst".


Nu ser vi fram emot nytt material från norrmännen – och tre konserter på svensk mark. Fullt ställ utlovas!


18 År (13+ I Sällskap Av Egen Förälder Eller Vuxen Av Domstol Utnämnd Vårdnadshavare)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 9 mars 2022 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad